Levertijd en verzending

Levertijd
Ik doe mijn uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan en zijn betaald, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Over het algemeen zal de aflevering tussen 1 - 2 werkdagen plaatsvinden.

Gratis verzending
Bij verzending naar Nederland en België zijn de verzendkosten gratis vanaf € 20. Onder dat bedrag zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht en beginnen bij € 2,20. 

Gratis afhalen
U kunt er ook voor kiezen de bestelling gratis af te halen in Alphen aan den Rijn. Stuur in dat geval na het plaatsen van uw bestelling even een berichtje naar marja@bybloem.nl om een afspraak te maken.

Gratis persoonlijk bezorgen
Als u in Alphen aan den Rijn woont en bijvoorbeeld slecht ter been bent, kunt u er ook voor kiezen de bestelling persoonlijk te laten bezorgen. Stuur in dat geval na het plaatsen van uw bestelling even een berichtje naar marja@bybloem.nl om een afspraak te maken.